Sunday, February 7, 2016

Rindunya nak menulis

Lama betul tak menulis di sini. Sejak saya dah tak ada bibik mmg life berubah betul. Huru-hara jgk rasanya 9 tahun ada yg uruskan semua pasal umah so sapa yg pernah ada bibik akan lebih paham kot. Lps bibik takde kerani ofis suami saya pulak bhenti sbb nak uruskan anak dah start sek.  Then bdk keja lg sorang yg uruskan sek memandu saya tu bhenti jgk dapat better offer. So 3 org ini punya keja mokcik kena cover. Wpun ada byk story yang nk di cerita masa lapang yg ada baik saya berehat je lah.

So ini catatan pertama di 2016 tak tau lah pasni bila pulak nk menulisnya. Rindu nk menulis mmg tetap ada 
Post a Comment