Monday, September 23, 2013

Idea Deco Meja Makan Beradap Pengantin - Tema Merah Putih

Ni kami deco-deco untuk adik saya Norash Mohamad. Tema dia merah putih jadinya saya hangkut semua set vantage saya bawa balik kampung untuk merealisasikan tema dia tu.


 


eh korsi pun merah kakinya ada cat putih..ni kebetulan je he he







 selingan skit he he














Lupa nak citer ni gambar hi-tea lepas majlis akad nikah. Ni bukan keja kami tapi keja  mak-mak sedara kami termasuk kek yg sgt gojes tu mak sedara saya buat sendiri tau. Kalau nak tau lepas akad nikah banjir air mata dibuatnya sebab mak pengantin lelaki tak dapat tahan sebak menangis meraung bila the one n only anak lelakinya  selamat bergelar suami. 

Post a Comment