Friday, September 20, 2013

Jari jemari kami - Edisi Gubahan Hantaran Part4






Ini pulak hasil gubahan adik yang no 2 bongsu fb LyAna Mohamad. Oleh kerana cik abang dia berkhidmat demi negara dialah sorang-sorang membelek hantarannya ni ha ha...jangan marah ye adindaku. Tapi kami tetap mcm biasa menyumbangkan idea biasa la ada idea bernas ada yg buat "sumbangkan" idea je ada lah kih kih..

Kali ni ada beza skit sebab adik saya yang ni gunakan khidmat photographer luar. Selalu kakak saya Yong Yatie yang shoot semua gambar kami tp Acik (panggilan manja kami pada adik sorang ni) kata nak bagi kakak sulung berehat pulak asyik ambik gambo je sian kat kakak. Apa-apapun kami semua happy ngan apa yg kami buat.
Post a Comment