Wednesday, October 23, 2013

Doa supaya mudah dapat parking kereta..pun ada

Masa mula-mula saya dengar saya terus tergelak besar sebab saya ingat yang bgtau tu saje nak bergurau. Nak pulak saya dengar tentang doa tu dalam segmen pagi kat Radio Hot Fm yg dikendalikan Farah Fauzana ngan FBI tu.

Caller tu kata bila masuk je kawasan parking baca doa ni

 

Ha! nape tak percaya. Biar betulkan tak kan la nak baca doa makan time nak cari parking. Tapi percayalah dengan izin Allah saya dah try banyak kali menjadi tau. 

Caranya bila kita masuk je kawasan parking tu terus baca doa ni tak putus-putus. Kata caller tu kalau nak bayangkan parking tu kat mana pun boleh nak rezeki dapatlah parking idaman kita tu. Walaupun baru dengar doa ni sepanjang yang saya dah cuba lebih dari 5 kali mmg dapat. Rasa tak percaya sebab masa tu kereta punya la banyak Q nak dapatkan parking dan saya di antara kereta yang belakang-belakang. Sampai tang saya mesti ada kereta nak keluar so kita bagi signal tunggu je lah rezeki kita tu..alhamdulillah. 

Untuk makluman doa makan kat atas saya ambik dr blog mukmintaqwa.blogspot. Menariknya kupasan penulis tentang doa ni adalah petikan kata-kata seorang penyapu sampah 

" makanan tu sedap tapi doa makan tu lagi sedap"   

nak tau apa yang sedap tentang doa makan tu klik la kat link Mukmin taqwa tu..memang sedaplah he he

 

:
Post a Comment